Afdelinger - Private Banking

Her finder du vores Private Banking rådgivere

Vi har Private Banking afdelinger i byerne Ringkøbing, Aarhus, Holte, Herning, Aalborg og Vejle - men vi betjener kunder over hele landet.

Vil du høre mere om Private Banking, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 200 615 eller ringe direkte til en af vores kontaktpersoner nedenfor.

Ringkøbing

Tab 1

Private Banking Ringkøbing

Private Banking Ringkøbing har fokus på finansiel rådgivning og sparring til velhavende privat- og erhvervskunder, ligesom afdelingen beskæftiger sig med større ind- og udlånsforretninger til såvel privat- som erhvervskunder. Endelig tilbyder banken individuel investeringsrådgivning og handel med værdipapirer.

Kontakt: Tlf. 70 200 615, pb@landbobanken.dk

Se medarbejdere i Ringkøbing, åbningstider m.m.

Aarhus

Tab 1

Private Banking Aarhus

Ringkjøbing Landbobank i Aarhus har fokus på finansiel rådgivning og sparring til velhavende privat- og erhvervskunder, ligesom afdelingen beskæftiger sig med større ind- og udlånsforretninger til såvel privat- som erhvervskunder. Endelig tilbyder banken individuel investeringsrådgivning og handel med værdipapirer.

Kontakt: Tlf. 76249760, aarhus@landbobanken.dk

Se medarbejdere i Aarhus, åbningstider m.m.

Holte

Tab 1

Private Banking Holte

Ringkjøbing Landbobank i Holte har fokus på finansiel rådgivning og sparring til velhavende privat- og erhvervskunder, ligesom afdelingen beskæftiger sig med større ind- og udlånsforretninger til såvel privat- som erhvervskunder. Endelig tilbyder banken individuel investeringsrådgivning og handel med værdipapirer.

Kontakt: Tlf. 76249550, holte@landbobanken.dk

Se medarbejdere i Holte, åbningstider m.m.

Herning

Tab 1

Private Banking Herning

Private Banking Herning har fokus på finansiel rådgivning og sparring til velhavende privat- og erhvervskunder, ligesom afdelingen beskæftiger sig med større ind- og udlånsforretninger til såvel privat- som erhvervskunder. Endelig tilbyder banken individuel investeringsrådgivning og handel med værdipapirer.

Kontakt: Tlf. 76249770, herning@landbobanken.dk

Se medarbejdere i Herning, åbningstider m.m.

Vejle

Tab 1

Private Banking Vejle

Afdelingen har fokus på finansiel rådgivning og sparring til velhavende privat- og erhvervskunder i Trekantområdet, ligesom afdelingen også beskæftiger sig med større ind- og udlånsforretninger til såvel privat- som erhvervskunder. Endelig tilbyder banken  individuel investeringsrådgivning og handel med værdipapirer.

Kontakt: Tlf. 76249780, vejle@landbobanken.dk

Se medarbejdere i Vejle, åbningstider m.m.

Aalborg

Tab 1

Private Banking Aalborg

Afdelingen fokuserer på finansiel rådgivning og sparring til velhavende privat- og erhvervskunder i Nordjylland, ligesom afdelingen også beskæftiger sig med større ind- og udlånsforretninger til såvel privat- som erhvervskunder. Endelig tilbyder banken  individuel investeringsrådgivning og handel med værdipapirer.

Kontakt: Tlf. 98705900, post@landbobanken.dk

Se medarbejdere i Aalborg, åbningstider m.m.