Logo
Apple Pay, Google Pay, MobilePay

Apple Pay, Google Pay, MobilePay

Kontaktløs, sikker og nem betaling med mobilen og på nettet

Vi tilbyder Apple Pay, Google Pay og MobilePay. Det er nemme og sikre måder at betale kontaktløst med din telefon samt, når du handler på nettet.

Sikker betaling

Når du betaler med Apple Pay og Google Pay, bruger systemet et enhedsspecifikt nummer og en unik transaktionskode. Dit fulde kortnummer bliver aldrig gemt på hverken din enhed eller på Apples/Googles servere og bliver heller ikke delt med forhandlerne.

 

Her kan du betale med Apple Pay og Google Pay

Du kan bruge Apple Pay og Google Pay alle steder, hvor du også kan bruge dit almindelige plastikkort kontaktløst. Du kan også betale, når du handler på nettet, hvis webshoppen giver dig muligheden.

Vi tilbyder ikke...

Vi tilbyder desværre ikke Garmin Pay, Fitbit Pay og Samsung Pay - og heller ikke Google Pay via ur/smartwatches. 

APPLE PAY, GOOGLE PAY, MOBILEPAY

Apple Pay

Hurtig og sikker betaling med Visa/Dankort og Mastercard

Apple Pay er en nem og sikker måde at betale i butikker med din iPhone eller dit Apple Watch. Transaktionen sker lynhurtigt, og du skal ikke bruge andet end de enheder, du allerede har på dig.

Sådan kommer du i gang med Apple Pay

Tilføj kort på iPhone

 • Åbn Wallet-appen.
 • Tryk på + i øverste højre hjørne.
 • Indtast dit korts sikkerhedskode, hvis du vil tilføje det betalingskort, der allerede er tilknyttet din iTunes-konto. Eller vælg “Tilføj et andet kort”, og brug din iPhones kamera til at indscanne kortoplysningerne.

Tilføj kort på Apple Watch

 • Åbn Apple Watch-appen på din iPhone.
 • Tryk på “Wallet & Apple Pay”, og vælg “Tilføj kredit- eller debetkort”.
 • Indtast dit korts sikkerhedskode, hvis du vil tilføje det betalingskort, der allerede er tilknyttet din iTunes-konto. Eller vælg “Tilføj et andet kort”, og brug din iPhones kamera til at indscanne kortoplysningerne.

Tilføj kort i Mobilbank

 • Sørg for at din Mobilbank-app er opdateret til den nyeste version
 • Åbn Mobilbank og tryk på "Kort"
 • Tryk på det betalingskort, du vil tilføje til Apple Pay
 • Tryk på "Føj til Apple Wallet"

 

APPLE PAY, GOOGLE PAY, MOBILEPAY

Google Pay med Google Wallet

Mobile betalingsløsning til Android-brugere

Med Google Pay kan kunder med Android-telefoner lade plastikkortene blive hjemme, og i stedet betale med telefonen ved kontaktløse kortterminaler - eller online i apps og webbutik-ker der understøtter Google Pay - både i Danmark og i udlandet. Det er et krav fra Google, at man skal være mindst 16 år for at få Google Pay.

Det er nemt at komme i gang med Google Pay

Åbn Mobilbank, klik på ’Kort’, klik på det betalingskort, du vil tilmelde, klik på ’Tilmeld Google Pay’. Bemærk, at du skal tilmelde dig Google Pay via mobilbanken, og ikke direkte i Google Wallet.

Det er også nemt at bruge

Du kan betale med Google Pay i butikker, apps og webshops. Se efter logoet for kontaktløs betaling eller Google Pay logo.

 • Betal i butikker: Når du skal betale med din telefon, låser du blot telefonen op og holder den hen over terminalen. Husk, at NFC skal være slået til.
 • Betal i apps og på nettet: Vælg Google Pay som betalingsmetode og gennemfør dit køb.

 

APPLE PAY, GOOGLE PAY, MOBILEPAY

MobilePay

En nem måde at betale på. Slip for kontanter og kort.

Du bruger blot MobilePay-app'en på din smartphone. Du sender til et mobilnummer – og pengene er på vej til modtageren med det samme.

For at bruge MobilePay, tastes blot modtagerens mobilnummer, eller personen vælges direkte fra kontaktlisten på mobilen. Derefter tastes beløbet, og overførslen bekræftes. Til slut får man en kvittering, og med en sms kan man orientere modtageren om, at pengene er på vej.

Betalt kontaktløst med mobilen i butikker

Du kan betale kontaktløst med MobilePay i mange butikker blot at holde sin telefon hen MobilePay-skiltet ved kassen. Du slipper altså for at skulle indtaste butikkens mobilnummer.

Tilmeld dig nemt og hurtigt

Du kan nemt tilmelde dig MobilePay. Hent app'en og følg vejledningen: