Årets Forening

Årets Forening

Sammen med Dagbladet Ringkøbing-Skjern uddeler vi 6 priser á 20.000 kr. til Årets Foreninger.

I Vestjylland er der mange fantastiske foreninger, hvor frivillige lægger en stor indsats til glæde for de mange medlemmer.

Det vil Ringkjøbing Landbobank og Dagbladet Ringkøbing-Skjern være med til at påskønne og det ved at kåre Årets Forening i 6 områder - nemlig i Hvide Sande, Skjern, Tarm, Ulfborg, Spjald/Videbæk og Ringkøbing.

Områderne er defineret af de gamle kommunegrænser, der var gældende før kommunesammenlægningen i 2007.

Alle kan således være med til at indstille og stemme på en forening i disse 6 områder. Du behøver ikke være kunde i Ringkjøbing Landbobank for at deltage.

Undersøg først, om den forening du påtænker at indstille, allerede ER indstillet. Hvis ikke, så er du velkommen til at lave en indstilling, hvor du begrunder indstillingen - og gerne uploader et foto fra foreningen eller et klublogo. Kommer du til at oprette en forening, der allerede ER oprettet, forbeholder vi os ret til at slette den igen - og giver dig besked.

Du kan afgive din stemme til en forening, som du mener har gjort sig fortjent til at blive kåret til Årets Forening. Du kan stemme én gang hver dag til og med 29. januar 2023.

De 20 foreninger, som får flest stemmer, samt yderligere 20 andre foreninger udvalgt blandt alle indstillinger, går videre til dommerkomiteen, der er Foreningssamvirket i Ringkøbing Skjern Kommune.

Til Ringkjøbing Landbobanks generalforsamling i ROFI-Centret den 1. marts 2023 bliver det offentliggjort, hvilke 6 foreninger, der bliver kåret til Årets Forening, og hver modtager 20.000 kr.

Sidste frist for indstillinger og stemmer er søndag den 29. januar 2023 kl. 23.55.

Indstil og stem her