Logo

Årets Forening 2024

Vi hylder de lokale ildsjæle og foreninger i bankens gamle lokalområde

Til bankens generalforsamling onsdag den 28/2 2024 kunne vi løfte sløret for årets vindere af Årets Forening 2024.

Se videoen på 6 minutter og tag med en tur til Kloster, Thorsminde, Tarm, Faster, Spjald og Ringkøbing. Glæd dig over den mangfoldighed af frivillighed og handlekraft, der skaber så meget glæde rundt omkring.

Tak til Dagbladet Ringkøbing-Skjern for endnu en gang at være med til at kåre Årets Forening.

Stort tillykke til de seks foreninger, der alle er med til at styrke fællesskabet i deres by:

Om Årets Forening

Baggrunden for prisen

I Vestjylland er der mange fantastiske foreninger, hvor frivillige lægger en stor indsats til glæde for de mange medlemmer. Det påskønner vi ved at kåre Årets Forening i 6 områder - nemlig i Hvide Sande, Skjern, Tarm, Ulfborg, Spjald/Videbæk og Ringkøbing. Områderne er defineret af de gamle kommunegrænser, der var gældende før kommunesammenlægningen i 2007.

Sådan foregår det

Alle kan være med til at indstille og stemme på en forening i disse 6 områder. Du behøver ikke være kunde i Ringkjøbing Landbobank for at deltage. De 20 foreninger, som får flest stemmer, samt yderligere 20 andre foreninger udvalgt blandt alle indstillinger og fra alle 6 områder, går videre til dommerkomiteen, der er Foreningssamvirket i Ringkøbing Skjern Kommune. 

Til bankens årlige generalforsamling bliver det offentliggjort, hvilke 6 foreninger, der bliver kåret til Årets Forening, og hver modtager 20.000 kr.

Dommerkomiteen

Dommerkomiteen består af Foreningssamvirket i Ringkøbing Skjern Kommune.

Foreningssamvirket er sammensat af 10 medlemmer fra et bredt udvalg af foreninger i Ringkøbing Skjern Kommune. De er valgt for en 2-årig periode. De 10 medlemmer er valgt af Foreningsrepræsentantskabet, som består af 1 medlem fra hver forening i Ringkøbing Skjern Kommune.

aaretsforening.dk

På aaretsforening.dk kan du se meget mere om prisen, nomineringer, regler etc. Du kan også se nomineringerne på foreningerne.