Visa/Dankort

Visa/Dankort

Det er danskernes foretrukne betalingskort - og det er ikke uden grund!

Frihed med Visa/Dankort

Med et VISA/Dankort i hånden har du et betalingskort, der kan benyttes i hele verden. Om du rejser til Australien, skal på skiferie, handle via internettet eller blot handle hos din lokale købmand, er VISA/Dankort det eneste kort du behøver.

Vær særlig opmærksom på forbrugsgrænsen!

Selvom et Visa/Dankort er ét kort, består det faktisk af to dele: En Dankort-del og en Visa-del. Når du benytter dit Visa/Dankort i Danmark er det som oftest Dankort-delen der benyttes, og når du benytter Visa/Dankort i udlandet er det altid Visa-delen der benyttes. Det er dog sådan, at hvis du benytter Apple Pay, så er det Visa-delen der benyttes, også selvom du er i Danmark. Forbrugsgrænsen på Visa-delen på et Visa/Dankort er 25.000 kr. pr. løbende 30 dage. På Dankort-delen er der ingen forbrugsgrænse.

Bestil kort

Et Visa/Dankort giver dig blandt andet følgende fordele:

 • Kortet kan bruges over hele verden i mere end 30 millioner forretninger, hoteller, restauranter m.v.
 • Du kan hæve kontanter i mere end ½ million pengeinstitutter og ½ million pengeautomater.
 • Du kan hæve kontanter i det pågældende lands valuta.
 • Et kort og en kode til det hele - både i Danmark og i udlandet.
 • Større sikkerhed end kontanter ved evt. tyveri.

Har du brug for rejseforsikringer for hele familien og/eller en højere forbrugsgrænse, så har du måske brug for et MasterCard.

Læs mere om MasterCard her.

VISA/DANKORT

Kontaktløse kort

Med de kontaktløse MasterCards og Visa/Dankort behøver du ikke stikke kortet i terminalen ved betaling. Ved småbeløb behøver man heller ikke at bruge pinkoden. Det gør betalingen smidigere og forkorter ekspeditionstiden.

Når ekspedienten har registreret et køb, skal man blot holde kortet op foran terminalen. Når man hører et ”bip” og ser en lampe lyse, eller displayet viser ”OK”, er betalingen gennemført, og man kan få sin kvittering. Så længe købet er under 350 kr., skal man hverken indtaste pinkode eller stikke kortet i terminalen. Er købet over 350 kr., skal man indtaste sin 4-cifrede pinkode.

Det er ikke kun nemt og hurtigt at betale med det kontaktløse kort, men også sikkert. Man behøver således ikke være bange for misbrug af kortet. Man kan fx ikke komme til at betale for den samme vare to gange ved for eksempel at holde kortet for længe henover terminalen, idet betalingen kun kan gennemføres én gang.

VISA/DANKORT

Design dit eget kort

Du kan selv bestemme, hvilket motiv du vil have på dit betalingskort. Du bruger blot et billede, du har liggende på din egen computer eller et andet medie til at designe dit kort.

Du designer kortet via linket på denne side. Et par uger senere modtager du det personlige kort med posten.

Hvad koster det?

At få eget motiv på dit Visa/Dankort eller MasterCard Debit koster 100 kr.

Start kortdesigner i Ringkjøbing Landbobank

Start kortdesigner i Nordjyske Bank

Vær særligt opmærksom på:

 • Billedet på dit personlige kort bliver aldrig bedre end det billede, du uploader.
 • Billedet skal være i en god opløsning og størrelse, gerne 3.000x2.000 pixels og 2-3 mb.
 • Hvis du i Kortdesigneren zoomer meget ind på billedet forringes kvaliteten.
 • Flyt ikke billedet ud af rammen. Der opstår hvide kanter, og kortet bliver afvist.
 • Du må ikke benytte logoer/varemærker - som f.eks. fodboldklubberne FCK, BIF, FCM osv.
 • Du må ikke benytte billeder, hvor en bil, motorcykel eller lign. er i forgrunden.
 • Følgende bliver næsten altid godkendt: Bygningsværker uden logo og varemærke, billeder af planter og dyr, naturomgivelser, egne person- og familie- og feriebilleder, hvor personerne er "anstændigt" påklædt, situationsbilleder hvor eksempelvis bilen eller motorcyklen - uden
  logo - er en del af baggrunden.
VISA/DANKORT

Sikkerhed

Verified by Visa

Du skal bruge en kode, som du modtager på SMS for at gennemføre en handel i en netbutik, når du bruger et internationalt betalingskort i en netforretning der anvender Verified by Visa / MasterCard Secure Code. Hvis du ikke allerede er tilmeldt, vil du blive bedt om at tilmelde dig i forbindelse med selve nethandlen. Det vil sige, at du knytter dit mobilnummer til dit betalingskort.

Når du, efter endt tilmelding, modtager en kode via SMS på din mobiltelefon, skal du taste koden ind på det skærmbillede, som kommer frem i forbindelse med dit varekøb.

Du skal tilmelde dig denne sikkerhedsløsning

Du skal selv tilmelde dig sikkerhedsløsningen for at kunne handle i de netbutikker, der anvender Verified by Visa / MasterCard Secure Code. Ved tilmeldingen knytter du dit mobiltelefonnummer til det internationale betalingskort, som du ønsker at bruge til at handle med på nettet.

Tilmelding kræver, at du har en mobiltelefon og et internationalt betalingskort. For at sikre dig mest muligt, skal du også bruge MitID i forbindelse med tilmeldingen. Banken bruger dit mobiltelefonnummer til at sende dig en SMS med engangskoden, du skal bruge, for at gennemføre en handel på nettet.

>>> Tilmeld dit kort og mobiltelefonnummer her <<<

Du kan få mere information om Verified by Visa på Net's hjemmeside.