Logo
Landbrug

Landbrug

En lokal bank med forstand på landbrug

Som lokalbank har vi altid spillet en aktiv rolle i udviklingen af landbruget her på egnen - via sagkyndig rådgivning og gunstige økonomiske løsninger.

Det er fortsat vigtigt for landmanden at have en bank, der kender erhvervet til bunds og har forståelse for de vilkår, landbruget arbejder under. Og det er netop vores styrke.

Medarbejdere

Mange af vores medarbejdere kommer fra solide jyske landbrugsfamilier og har selv haft jord under neglene. Kombineret med deres økonomiske uddannelse og erfaring gør det dem til særdeles kompetente samarbejdspartnere for den moderne landmand.

Hos os får vores landbrugskunder en personlig rådgiver med den fornødne kompetence, så de altid kan regne med et hurtigt svar - og det kan være nok så afgørende, hvis en gunstig mulighed eller et godt tilbud pludselig dukker op.

Som seriøse rådgivere og sparringspartnere følger vi udviklingen konstant. Det gælder ikke bare noteringerne, men også hvad der måtte komme af nye regler og krav fra staten og fra EU, situationen på eksportmarkederne, prisudviklingen på foder og gødning m.v.

Uforpligtende møde

Få ren besked om dine fordele
Et uforpligtende møde med os - enten i banken eller hjemme hos dig - koster ikke noget, men kan vise sig at blive særdeles givtigt for dig.

Vi besøger dig gerne hjemme på din gård
Vi forlader ofte skrivebordet i banken, for når der skal snakkes investeringer i landbruget, sker det bedst ude hos den enkelte landmand - en nærkontakt, som vi lægger stor vægt på. Det skaber en langt bedre baggrund for en god snak om tingene, når landmanden er på hjemmebane, og samtaleemnerne er synlige. Vi lægger tal på bordet, så du præcist ved, hvad du kan regne med.

LANDBRUG

Partnerskab om klimaregnskab fører til mere klimavenligt landbrug

Ringkjøbing Landbobank er med i partnerskabet sammen med Ringkøbing-Skjern Kommune, landboforeningen Vestjysk og to andre lokale banker.

Vi er glade for at være en del af den projektaftale, som Ringkøbing-Skjern Kommune har indgået med landboforeningen Vestjysk og to andre lokale pengeinstitutter. 30 lokale landmænd får nu hjælp til at lave klimaregnskab, så de på bedriftsniveau får indsigt i, hvor deres klimabelastning ligger – og værktøjer til at reducere udledningen af klimagasser.

Rasmus Alstrup er en af vores kunder, og han har sagt ja til at være med i projektet. I videoen fortæller han og landbrugschef Lasse Bro, hvad de regner med at få ud af projektet.

Se Ringkøbing-Skjern Kommunes nyhed om partnerskabet her.