Praksisfinansiering

Lån til læge- eller tandlægepraksis

Vi samarbejder med mange nyetablerede læger og tandlæger over hele landet, og det har givet os et godt indblik i alle de problemer og muligheder, der er forbundet med etablering eller køb af praksis. Så godt et indblik, at vi for mange år siden etablerede en specialafdeling, hvor erfaringen er samlet på ét sted. Kort sagt: Vi har erfaringen og overblikket - og selvfølgelig også pengene! 

Uforpligtende tilbud på praksiskøb

Vi giver dig gerne et tilbud på finansieringen, uden at du forpligtes på nogen måde. Hvis ikke du er tilfreds med lånetilbudet, behøver du ikke tage imod det.

Vi har altid konkurrencedygtige priser, og idet vi er en Full-Service bank, vil det være naturligt at vælge os til finansieringen af din praksis.

Ring til en af os eller skriv til praksis@landbobanken.dk, så er du godt på vej til egen praksis - til den helt rigtige pris.

Vores erfaring med finansiering af praksis kan komme dig til gode

Praksisfinansiering håndteres af vores specialafdeling, der - udover at rådgive om de specifikke problemstillinger i praksis - tillige kan være behjælpelige med privat bil- og boligfinansiering, placering af overskudslikviditet og meget mere.

Derfor har geografiske afstande ingen betydning 

Det spiller ingen rolle om du bor i Jylland eller et helt andet sted i landet. Du vil opleve, at vi er en bank, der er tæt på vores kunder, for mulighederne er mange hos os:

 • Mastercard med rejseforsikring
 • Netbank og Mobilbank
 • Lønservice til medarbejdere
 • Formuerådgivning (Private Banking)
 • Finansiering i fremmed valuta samt aktiv gældspleje
 • Investeringer
  - Ejendomme - i eller uden for virksomheden
  - Rådgivning om pensionsopsparing kontra opsparing i virksomheden
  - Optimal placering af overskudslikviditet i virksomheden

Vores telefoner er mere åbne end de fleste bankers:

Mandag-onsdag: 8.30 - 16.15
Torsdag: 8.30 - 18.15
Fredag: 8.30 - 16.15

Det er os, du træffer

Vi arbejder udelukkende med finansiering af praksis, og vi kan garantere dig ekspertviden inden for området.


Altid konkurrencedygtige priser

Vi har altid konkurrencedygtige priser, og det vil være naturligt at vælge os til finansieringen af din praksis.

Vælger du lån med variabel rente, kan en del af lånebehovet eventuelt finansieres via en kassekredit med mulighed for udnyttelse af overskudslikviditet.

Du kan også vælge et lån med fast rente, med løbetid på f.eks. 5, 7, 10 år eller mere - og med fast rente i hele lånets løbetid.

Som lægernes og tandlægernes foretrukne bank vil vi altid have konkurrencedygtige priser - samtidig med at vi kan håndtere samtlige relevante bankydelser.

Ingen stiftelsesomkostninger overhovedet!

Hos os beregner vi hverken dokumentgebyr eller stiftelsesprovision i forbindelse med finansiering af praksis.

Renten netop nu?

Prisen på lånet eller kassekreditten ændrer sig løbende. Derfor bedes du ringe til vores specialafdeling og få den dagsaktuelle pris. Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet - og du forpligtiger dig ikke.