Lån en hoppeborg

Bankens hoppeborge kan lånes af idræts- og ungdomsforeninger i bankens lokalområde i Midt-, Vest- og Nordjylland til større arrangementer.

Vi udlåner dem ikke til private arrangementer.

Hvis du er kunde i Ringkjøbing Landbobank og ønsker hoppeborgen i Midt- og Vestjylland, så kan du ansøge via formularen nedenfor.

Hvis du er kunde i Nordjyske Bank og ønsker hoppeborgen i Nordjylland, så beder vi dig kontakte din lokale afdeling og aftale nærmere.

Ansøgning om lån af hoppeborg

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.

Vigtig information

Der er mange regler omkring udlån af hoppeborge, så det er meget vigtigt, at du læser nedenstående.

Når vi har modtaget din ansøgning, vurderer vi om formålet er opfyldt, og om datoen er ledig. Herefter kontakter vi dig.

Såfremt du får ja, skal du herefter downloade og udskrive nedenstående dokumenter. Dokumenterne skal følge hoppeborgen.

Vær venligst opmærksom på, at det er foreningens/låners ansvar at overholde gældende regler vedr. COVID-19.

Du skal ansøge politiet om tilladelse til opstilling af hoppeborgen.

OBS: Afvent med at ansøge politiet til efter den 15. marts 2022, da vi først skal have hoppeborgene synet af myndighederne.

Du kan søge om tilladelse pr. email til
mvjyl-tilladelser@politi.dk eller pr. post til: Midt- og Vestjyllands politi, Skivevej 2, 7500 Holstebro. Vær opmærksom på, at selv om du får autosvar om at du skal sende via borger.dk - så HAR politiet modtaget din ansøgning, og du skal blot afvente svar fra dem i løbet af nogle dage.

Bemærk: Da vi af logistikmæssige årsager ikke ved hvilken hoppeborg, du kommer til at låne, skal du ansøge politiet om tilladelse til at opstille alle tre hoppeborge, selvom du kun skal låne én.

Du skal selv sørge for kabeltromle.

VIGTIGT: Såfremt hoppeborgen opstilles på et hårdt underlag, skal du selv sørge for at der bliver lagt en faldmåtte/blødt materiale foran hoppeborgen