DANSK  |  ENGLISH

Velkommen til kunder fra BIL

Her finder du information om aftalen mellem BIL Danmark og Ringkjøbing Landbobank, og hvilken betydning det har for dig som kunde.

Det er os en glæde at meddele dig, at vi har indgået en aftale med BIL Danmark om at overtage dit kundeforhold, idet Banque Internationale à Luxembourg S.A. i Luxembourg har ønsket at nedlægge deres tilstedeværelse i Danmark. I forbindelse med overtagelsen af kundeforholdet vil både engagementet og vilkår fortsætte uændret, og vi vil gå aktivt ind i at sikre en god overgang til Ringkjøbing Landbobank samt gøre os fortjent til et fremtidigt godt og udbygget samarbejde.

Den praktiske overførsel af kundeforholdet vil ske i løbet af 3. kvartal 2021, og du behøver som udgangspunkt ikke at foretage dig yderligere. De aftaler og dokumenter, som du har indgået med BIL Danmark, vil fortsat være gældende. Den eneste ændring er, at Ringkjøbing Landbobanks almindelige forretningsbetingelser m.v. fremover vil være gældende. Se nærmere nederst på denne side.

En lang række kundevendte medarbejdere fra BIL Danmark i hhv. København og Aarhus fortsætter deres ansættelse i Ringkjøbing Landbobank, og de bliver en del af Ringkjøbing Landbobanks private banking afdelinger i Holte og Aarhus.

Frem til overførslen af kundeforholdet vil serviceringen fortsat blive foretaget af BIL Danmark.

Hvis du har spørgsmål til selve kundeoveroverdragelsesprocessen eller andre forhold i øvrigt, er du meget velkommen til at kontakte din nuværende rådgiver eller Ringkjøbing Landbobank på specialnummer
70 200 615.

Måske kender du vores bank i forvejen. Kort kan vi oplyse, at Ringkjøbing Landbobank gennem de seneste 25 år har serviceret velhavende kunder, og vores bank har i dag store private banking afdelinger i Ringkøbing, Holte, Aarhus, Aalborg, Vejle og Herning. Banken er ratet af det internationale ratingbureau, Moody’s Investors Service. Bankens rating for langsigtede indlån er Aa3, som er den højeste blandt de danske banker, der rates af Moody’s.

Du kan læse meget mere om Ringkjøbing Landbobank i dette faktaark og her på hjemmesiden.

Vi glæder os til samarbejdet, ligesom vi er ydmyge over at have fået muligheden for at vise dig vores passion for private banking samt for at kunne tilbyde en større produktpalette, hvilket vi ser som et godt og solidt grundlag for vores fremtidige samarbejde.

BankInvest skal forvalte investeringerne

BIL Danmark har indgået aftale med BankInvest om porteføljepleje af foreningens fem afdelinger med en samlet formue på 1,5 mia. kr.

Med virkning fra den 1. august 2021 overtager BankInvest porteføljeforvaltningen af de fem afdelinger i BIL Danmark med en samlet formue på cirka 1,5 mia. kroner. Midlerne er fordelt på tre blandede afdelinger med forskellige risikoprofiler og to afdelinger med globale aktier.

Læs hele pressemeddelelsen her

Afdelinger - Private Banking

Her finder du information om afdelinger, medarbejdere m.m.

Vi har Private Banking afdelinger i byerne Ringkøbing, Aarhus, Holte, Herning, Aalborg og Vejle - men vi betjener kunder over hele landet.

Vil du høre mere om Private Banking, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 200 615 eller ringe direkte til en af vores afdelinger nedenfor.


Private Banking & Wealth Management, Ringkøbing

Tlf. 9732 1166, pb@landbobanken.dk
Se medarbejdere i Ringkøbing, åbningstider m.m.
Video: Se film om afdelingen


Private Banking & Wealth Management, Aarhus

Tlf. 7624 9760, aarhus@landbobanken.dk
Se medarbejdere i Aarhus, åbningstider m.m.
Video: Se film om afdelingen


Private Banking & Wealth Management, Holte

Tlf. 7624 9550, holte@landbobanken.dk
Se medarbejdere i Holte, åbningstider m.m.
Video: Se film om afdelingen


Private Banking & Wealth Management, Herning

Tlf. 7624 9770, herning@landbobanken.dk
Se medarbejdere i Herning, åbningstider m.m.
Video: Se film om afdelingen


Private Banking & Wealth Management, Vejle

Tlf. 7624 9780, vejle@landbobanken.dk
Se medarbejdere i Vejle, åbningstider m.m.
Video: Se film om afdelingen


Private Banking & Wealth Management, Aalborg

Tlf. 9870 3800, pbaalborg@landbobanken.dk
Se medarbejdere i Aalborg, åbningstider m.m.
Video: Se film om afdelingen


Private Banking & Wealth Management, København

Tlf. 7624 9640, pb-kbh@landbobanken.dk
Se medarbejdere i København, åbningstider m.m.


Mere information

Her finder du nyttig information, links og dokumenter