Børneopsparing

Giv dit barn en god start!

Børnene er det vigtigste, vi har - og de fortjener særlig opmærksomhed. 

Vil du give dit barn eller barnebarn en god økonomisk start, er en børneopsparing en af de bedste opsparingskonti, der findes. Med kontoen opnår du en høj, skattefri rente. 

Pengene er bundet i minimum syv år og kan tidligst udbetales, når barnet fylder 14 år. Du kan også vælge at binde opsparingen til barnet fylder 21 år.

Få meget mere information om børneopsparing her.

Børnebørnskonto

Lav en opsparing som gave til dit barnebarn. Du har mulighed for at knytte særlige gavebetingelser til kontoen.

Med en Børnebørnskonto kan du lave en opsparing som gave til dit barnebarn.

  • Kontoen kan oprettes til alle under 21 år.
  • Opsparingen kan tidligst udbetales ved det fyldte 14. år, men kun ved accept af gavegiveren.
  • Der kan maksimalt indskydes 60.000 kr. pr. kalenderår og 400.000 kr. i alt.
  • Der kan tilknyttes et gave-depot til kontoen.
  • Kontoen må ikke overføres til andet pengeinstitut uden gavegiverens accept.
  • Du kan selv knytte gavebetingelser på kontoen.

 OBS! Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank er fusioneret - og vi er i gang med alt det praktiske i sammenlægningen. Det betyder, at der kan være forskel på vilkårene for Børnebørnskontoen i de 2 banker indtil 17. marts 2019. Kontakt din rådgiver og hør om dine muligheder.

Hoppeborg, legetaske eller sparebøsse

Hvad enten du er frivillig i en forening, planlægger en børnefødselsdag eller blot tænker på dit barn - så hjælper vi dig!

Lån en legetaske

Du kender det sikkert ganske godt. Barnet fylder år - klassen kommer - 20 klassekammerater i 3 timer. Hvad skal der ske? "Nåh, det må vi jo se at finde ud af", tænker du, og dagene går. Til slut - lidt småpanisk - ender det måske med, at du køber 20 billetter til svømmehallen inkl. burger og sodavand... Vi har et andet tilbud til dig...

Du bliver Supermor eller Superfar!

Vi har pakket en legetaske med alle nødvendige redskaber og en let forståelig forklaring til 22 forskellige børnelege. Legetasken er til rådighed i udvalgte afdelinger.

Den legetaske låner vi gerne ud til vores kunder, når de skal holde børnefødselsdag. Så det eneste du skal er, sammen med dit barn, at vælge hvilke lege I vil sætte i gang på barnets fødselsdag.

Legene dækker aldersgruppen fra 6-12 år, og der er både lege som kan leges af få og lege, som kan leges af mange. Hent legehæftet her i pdf - så kan du bedre se, hvordan legene leges...

Det hele er gratis for vores kunder, men vi har et begrænset antal tasker, så det er nok klogt at reservere legetasken i god tid, hvis du vil være sikker på at kunne låne den.

Tasken indeholder:

4 tørklæder, tykt hamptov, Nat og Dag skive, tyndt hamptov, skumbold med hud, boldtræ, tennisbold, 2 lærredssække, dåse, 4 hoppebolde, hinkesten og kridt, 12 markeringskegler samt et legehæfte med 22 lege.

Sådan gør du:

Aftal med din kunderådgiver, hvornår du gerne vil låne tasken. Vi har legetasker i følgende afdelinger: Ringkøbing, Herning, Holstebro, Hvide Sande, Tarm, Viborg og Vildbjerg.

Se telefonnumre og adresser på vores afdelinger her.