NemID nøgleapp

NemID direkte på din smartphone eller tablet

Med NemID nøgleapp kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet - uden at have dit nøglekort ved hånden.

Når du for eksempel logger ind på borger.dk eller en anden selvbetjeningsløsning, vil du modtage en anmodning i din nøgleapp. For at gennemføre login, skal du godkende anmodningen med et enkelt swipe.

Så er du logget på!

Fordele:

• Du godkender login/underskrift med NemID med et swipe i stedet for indtastning af en nøgle.
  • Du har altid dit NemID ved hånden.
  • Du bruger NemID nøgleapp, der hvor du ville have anvendt nøglekortet.
  • Appen er blot et supplement, du kan stadig bruge dit nøglekort.

Hent NemID nøgleapp til iOS eller Android gratis via App Store eller Google Play.

Her kan du se, hvordan NemID nøgleappen fungerer og hvordan du kommer i gang.