MobilePay

En nem måde at betale på. Slip for kontanter og kort.

Du bruger blot MobilePay-app'en på din smartphone.

Du sender til et mobilnummer – og pengene er på vej til modtageren med det samme. Ingen kontonumre, ingen NemID. Og du slipper for at skulle have kontanter på dig.

For at bruge MobilePay, tastes blot modtagerens mobilnummer, eller personen vælges direkte fra kontaktlisten på mobilen. Derefter tastes beløbet, og overførslen bekræftes. Til slut får man en kvittering, og med en sms kan man orientere modtageren om, at pengene er på vej.

Betalt kontaktløst med mobilen i butikker

Du kan betale kontaktløst med MobilePay i mange butikker blot at holde sin telefon hen MobilePay-skiltet ved kassen. Du slipper altså for at skulle indtaste butikkens mobilnummer.

Tilmeld dig nemt og hurtigt

Du kan nemt tilmelde dig MobilePay. Hent app'en og følg vejledningen:

Få MobilePay

Ringkjøbing Landbobanks kunder får nu det bedste fra Swipp og MobilePay

Ringkjøbing Landbobank er med i et nyt partnerskab, som åbner vejen for, at en samlet dansk banksektor kan stå bag MobilePay.

Ringkjøbing Landbobank bliver en del af MobilePay-samarbejdet. Det betyder, at Ringkjøbing Landbobanks kunder på sigt vil sige farvel til Swipp og goddag til MobilePay. I første omgang forbliver alle privatkunder i Swipp, mens alle erhvervskunder får tilbudt at skifte til MobilePay.

Det bedste fra begge verdener

Swipp forbliver operationel i en periode, som endnu ikke er endeligt fastlagt, hvorefter løsningen fases ud. Indtil da serviceres løsningen og kan benyttes af både privatkunder og erhvervsdrivende. Samtidig med etablering af MobilePay udnyttes den omkostningseffektive konto til konto-løsning fremadrettet. Dermed forenes det bedste fra begge verdener til glæde for kunderne og pengeinstitutterne.

Glæde over MobilePay-aftale

MobilePay har skabt en stærk og brugervenlig platform for mobilbetalinger, som har vundet stor udbredelse inden for person til person-betalinger herhjemme. Nu konsolideres samarbejdet i erkendelse af, at kunderne har talt, og Ringkjøbing Landbobank har lyttet.

Det nye partnerskab vil ikke alene styrke MobilePay i forhold til fremtidig innovation til gavn for brugerne. Det betyder også, at sektoren står styrket i forhold til store internationale teknologivirksomheder, der gerne vil ind på det danske marked. Med den store kreds af danske pengeinstitutter, der nu bakker op om løsningen, er der grundlag for med stor styrke at udvikle og udbrede MobilePay, samtidig med at konto til konto-infrastrukturen får mulighed for at gøre dette på den mest omkostningseffektive måde.

Nyt navn

MobilePay vil fremover alene blive markedsført på sit navn og ikke som hidtil MobilePay by Danske Bank. Det nye partnerskab betyder også, at Ringkjøbing Landbobank gennem vores fælles indkøbsselskab BOKIS sikres indflydelse på den fortsatte udvikling af MobilePay.