Logo
Billigt andelsboliglån i København

Billigt andelsboliglån?

Vi er klar til at hjælpe. Book et møde og find ud af, hvor meget du kan købe bolig for.

Billig finansiering

Vi er blandt de absolut billigste mht. andelsboliglån. Du får et banklån med variabel rente - og renten er særdeles lav.

Du har mulighed for at finansiere andelsboligen i helt op til 30 år, og du administrerer dit andelsboliglån via Netbank.

Fakta om andelsboliglån:

  • Meget lav variabel rente
  • Tilbagebetaling over maks. 30 år
  • Mulighed for 10 års afdragsfrihed
  • Mulighed for boligkredit
  • Lave omkostninger

Kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan du får en optimal finansiering af din andelsbolig.

Kasper Johansen, afdelingsdirektør

Et af vores specialer er lån til andelsboliger. Vi tager hurtige beslutninger, og det er vigtigt i det københavnske boligmarked - uden at gå på kompromis med kvaliteten af rådgivningen.

Billigt andelsboliglån i København

Gode råd ved andelsboligkøb

Her er 3 gode råd til dig om køb af andelsbolig

  1. Tjek økonomien i andelsforeningen, inden du træffer en beslutning. Du skal bl.a. se på foreningens vedtægter, årsregnskab, budget og referat fra seneste generalforsamling.
  2. Tal med din rådgiver i banken, inden du køber andelsbolig, fordi andelsforeningers økonomi ofte er komplicerede.
  3. Du skal formentlig bo i din nye bolig i rigtig mange år. Derfor er det en god idé at tænke grundigt over, hvad du ønsker dig af fremtiden.

 

BILLIGT ANDELSBOLIGLÅN I KØBENHAVN

Andelsboliglån i detaljer

Et andelsboliglån er løsningen, hvis du skal overtage en andelsbolig og har brug for finansiering. Andelsboliglånet er i praksis et almindeligt banklån med en lav, variabel rente og en løbetid på op til 30 år.

Tidligere kunne det være svært at få finansieret et køb af en andelsbolig, da køb af en andelsbolig ikke faldt ind under det traditionelle realkreditmarked. Det betød, at købere af andelsboliger, som ikke selv havde sparet op til at kunne betale sin andel, var nødsaget til at tage nogle meget dyre lån.

Resultatet var, at selv om en andel i en andelsbolig ikke koster nær så meget, som hvis du havde købt et hus eller en ejerlejlighed, endte du oftest med at sidde med et næsten lige så stort eller større månedligt afdrag end boligejerne.

Få et andelsboliglån der ikke ruinerer dig

Det er det heldigvis slut med i dag. For i dag kan du få et særligt andelsboliglån, der optages med førsteprioritets sikkerhed i dit andelsbevis.

Det betyder, at du er i stand til at få lånet til en væsentligt lavere rente end tidligere, ligesom du har mulighed for at få samme løbetid på op til 30 år og har mulighed for afdragsfrihed – ganske som hvis du havde optaget et realkredit- eller anden form for boliglån.

Slip for at skulle bruge flere lån på at købe bolig

Samtidig slipper du for at finansiere dit boligkøb ved hjælp af flere lån med meget forskellige rentesatser og vilkår. For hvor du normalt kun kan låne op til 80 % af ejendomsvurderingen, når du skal finansiere en ejerbolig med realkreditlån, gælder der andre regler for andelsboliglån, som muliggør en højere belåning. Netop fordi der er tale om et lavtforrentet banklån og ikke et realkreditlån.

Det giver dig en nemmere vej til finansieringen af din nye andelsbolig. For du skal kun optage et lån og kun godkendes én gang. Det giver lavere stiftelsesomkostninger og generelt er omkostningerne ved andelsboliglån lavere end tilsvarende lånetyper.

Dermed bliver du lige så godt stillet som boligejere, der har mulighed for at optage realkreditlån. Selv om renten er variabel, giver andelsboliglånet dig en god ide om, hvilket niveau dine faste boligudgifter er i mange år fremefter. Derved får du bedre mulighed for at planlægge dit og din families liv og ved, hvor stort et råderum I har til hverdagens mange andre udgifter.

Få et sikkert andelsboliglån

Skal du have finansieret din nye andelsbolig med et andelsboliglån, står vi klar til at rådgive dig om, hvordan du får den billigste og mest sikre finansiering.

 

Mere om boligøkonomi

På disse sider kan du finde meget mere information om boligprodukter og beregnere.