Banken flytter og udvider

I Nordsjælland flytter vi til nyt og større domicil på Kongevejen - og i Aarhus udvider vi nuværende domicil på Marselis Boulevard til også at omfatte privatkunder.

Private Banking Holtes nye domicil på Kongevejen 272A og Aarhus afdelingens domicil på Marselis Boulevard 9.

Både afdelingen i Holte og i Aarhus har oplevet en meget stor succes med løbende tilgang af nye kunder og nye forretningsområder. Afdelingerne rådgiver nu formuende kunder på hhv. hele Sjælland og hele Østjylland - og dermed er afdelingerne vokset løbende med flere private banking rådgivere, investeringsrådgivere og erhvervsrådgivere.

For at skabe endnu bedre vilkår for den kommende vækst og ekspansion flytter og udvider vi nu de to afdelinger.

Ringkjøbing Landbobanks Private Banking afdeling i Holte flytter den 30. juni ”om på den anden side” af Geels Bakke fra Kongevejen 356 i Holte til Kongevejen 272A i Virum – for foden af Geels Bakke og for enden af Lyngbyvejen.

Ringkjøbing Landbobanks afdeling i Aarhus udvider de fysiske rammer ved at inddrage en etage mere på den nuværende adresse. Derudover tilbyder afdelingen i fremtiden ikke kun finansiel rådgivning og sparring til private banking og erhvervskunder, men også til privatkunder som har behov for rådgivning inden for bolig, investering, pension og anden finansiering.

Begge domiciler i hhv. Holte og Aarhus kommer til at give rigtig gode muligheder for at understøtte bankens fortsatte kundetilgang med en række gode mødelokaler og plads til medarbejdere samt særdeles gode parkeringsforhold for vores kunder.

Stor tilgængelighed
Både Private Banking Holte med regionsdirektør Stig Haldan i spidsen og afdelingen i Aarhus med filialdirektør René Bonde i spidsen har meget at tilbyde velhavende privat- og erhvervskunder. Tilgængeligheden er vigtig i forhold til at bruge os som finansiel sparringspartner – vi skal være lette at komme i kontakt med – både telefonisk og digitalt, men også vores fysiske placering på hhv. Kongevejen i Virum og Marselis Boulevard i Aarhus er vigtig. I en verden der bliver stadig mere kompleks, er det utroligt vigtigt, at vi kan sammensætte det rette team til gavn for kunden på tværs af bankens kompetencer og lokationer.

Vi ønsker, at vores kunder skal opleve en meget høj grad af tilgængelighed således, at vi effektivt kan yde en kompetent, handlekraftig og ordentlig rådgivning.

Se mere om Private Banking Holte    Se mere om Aarhus afdeling    Book et møde

 

I forbindelse med, at Ringkjøbing Landbobank flytter og udvider i Nordsjælland - til et nyt og domicil på Kongevejen - har vi fået lavet denne lille video:

I forbindelse med, at Ringkjøbing Landbobank flytter og udvider i Nordsjælland - til et nyt og domicil på Kongevejen - har vi fået lavet denne lille video.