Fakkelkonto og Fakkelkredit

Banken ændrer navne på tre produkter.

Den 2. januar 2019 ændrede banken standardnavnene på tre produkter:

  • Lønkonto er blevet til Fakkelkonto
  • Økonomikonto er blevet også til Fakkelkonto
  • Kassekredit Privat er blevet til Fakkelkredit

Hvis du i forvejen selv har navngivet disse konti - altså omdøbt standardnavnene til noget andet i Netbank - så er der ikke sket ændringer for dig. Selve produkternes egenskaber og priser ændredes ikke. Det handler udelukkende om navneændringer.

Hvorfor ændrede vi produktnavne?

Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank er fusioneret, og vi har benyttet lejligheden til at skifte logo til en flot fakkel. Nordjyske Bank har i mange år haft faklen som logo, og den har de nu givet videre, så faklen bliver det fælles logo for hele banken. Faklen blev revitaliseret i 2002 da Egnsbank Nord og Vendsyssel Bank fandt sammen. Den sidder som et ornament i Nordjyske Bank’s gamle hovedsæde i Frederikshavn. Bygningen er fra 1904 og er tegnet af arkitekten P. V. Jensen-Klint. 

Faklen blev valgt, fordi den historisk var den vigtigste lyskilde og symbolet på lys i mørket, og fordi en fakkel også i dag er et meget stærkt samlingspunkt – tænk f.eks. på den olympiske fakkel. Med faklen vil vi fortælle, at vi vil gå foran og lyse op. Vi vil samle mennesker og kunder omkring os. 

På den baggrund har vi valgt at omdøbe nogle produkter til hhv. Fakkelkonto og Fakkelkredit.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til din økonomi.