Logo

Udviklingsorienteret fondsspecialist

img
 
Til vores hovedkontor i Ringkøbing søger vi en dygtig medarbejder til vores centrale Backoffice-enhed inden for fondsområdet.
 
Jobbet:
Backoffice Fonds´ DNA er at sørge for betryggende opbevaring og afvikling af kundernes værdipapirer og at servicere værdipapir-ejerne. Der sker meget på området, bl.a. i kraft af Ringkjøbing Landbobanks vækst inden for Private Banking og en række udviklings-initiativer, som vil ændre forretningsmuligheder, processer og systemer.

Du vil hurtigt få selvstændigt ansvar for et operationelt område. Som udgangspunkt vil du bidrage til at styrke vores corporate action-håndtering. Du vil få en vigtig rolle i den løbende udvikling af afdelingen. Det vil bl.a. foregå i regi af Bankdata, hvor du i samarbejde med andre banker, skal bidrage til at skabe et stærkt fundament for fonds-området.
 
Vi ønsker, at du:
  • er bankuddannet eller har anden relevant teoretisk uddannelse
  • selvstændigt og kompetent har varetaget ansvaret for et eller flere operationelle backoffice-områder 
  • er detalje orienteret og har fokus på processen
  • kan lide at fordybe dig i opgaverne og følge dem fra start til slut
  • tidligere har drevet forandringer af backoffice-processer
Vi tilbyder:
  • et spændende job hvor du får mulighed for at sætte et stort aftryk
  • et job hvor din faglige og personlige udvikling understøttes
  • et fantastisk team med højt humør og dedikerede medarbejdere
  • attraktive ansættelsesvilkår
Du vil endvidere opleve, at Ringkjøbing Landbobank har et godt socialt miljø. Medarbejdertrivslen er i top - og vi hjælper hinanden til fælles bedste for både kunderne og vores egen udvikling. 
Bankens organisation er flad, og beslutningsvejene er korte. Det skyldes stor tillid til medarbejderne. Du garanteres således en spændende arbejdsplads, hvor du også selv kan få lov til at designe din hverdag. Banken er endvidere blevet kåret som "Årets Bank" for 8. år i træk.
 
Ringkjøbing Landbobank er kort fortalt kompetent, handlekraftig og ordentlig.

Yderligere information
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Morten Kjærgaard, telefon 2176 8262 eller underdirektør Mogens Olesen, telefon 5123 3866.

Du kan læse mere om banken på www.landbobanken.dk. Du kan også se film om banken som arbejdsplads samt tage vores gratis ansøgertræning.

Upload dit motiverede cv allerede i dag og senest 25. september 2023 via nedenstående link.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!