Vesterhav Syd

Vi kan hjælpe dig med finansieringen af aktier i projektet.

Få et godt tilbud

Vores erfaring på området kan komme dig til gode. Ring til din kunderådgiver eller tlf. 97321166 - eller udfyld formularen - så giver vi dig et godt og uforpligtende tilbud på den bedste finansiering af aktier i Vesterhav Syd.

For at kunne købe aktier i Vesterhav Syd skal du have fast bopæl i Ringkøbing-Skjern Kommune eller have ejet et fritidshus i kommunen i min. 2 år.

Stor ekspertise

I næsten 30 år har vi arbejdet med udlån til vedvarende energi, og det er i dag et af bankens vigtige forretningsområder. Vi finansierer både solcelleanlæg, vindmøller, biogasanlæg og andre energiprojekter, ligesom banken ser positivt på privatkunders ansøgninger om lån til energiforbedringer af deres bolig.

Ønsker du at låne til køb af aktier, så kontakt os ved at udfylde formularen nedenfor.

Fakta

  • Projektnavn: Vattenfall Vindkraft Vesterhav Syd P/S
  • Antal udbudte aktier: 156.409
  • Pris på én aktie: 3.634,75 kr.
  • Tegningsperiode: Torsdag den 11. maj til torsdag den 6. juli kl. 12.00
  • Krav for at kunne købe aktier: Fast bopæl i Ringkøbing-Skjern Kommune eller ejet et fritidshus i kommunen i min. 2 år.

Fordelingsmetode:

  • Efter tegningsperioden "fylder man op fra bunden".
  • Dvs. først får alle der har ønskes 1 aktie dette.
  • Derefter får alle der har ønsket 2 aktier dette.
  • Sådan fortsætter man opad indtil alle aktier er fordelt.
  • Der er altså ikke noget hastværk, idet du har hele tegningsperioden til at købe.
Køb og mere information:

https://vhs.vattenfall.dk

Bemærk venligst, at der er tale om en investering, og at der er risiko forbundet hermed.

Vesterhav Syd

Faktaboks om Vesterhav Syd og Nord

Når de to havvindmølleparker står klar i slutningen af 2023, kan de levere strøm svarende til det årlige elforbrug i 350.000 danske husstande.

Vesterhav Syd er på 168 MW. Den består af 20 8,4 MW vindmøller. Møllerne placeres på havet mellem Hvide Sande og Søndervig.

Tvillingparken Vesterhav Nord er på 180 MW. I den er der 21 8,4 MW vindmøller. Her er møllerne placeret på en strækning mellem Vejlby og Harboøre.

20 % af andelene sættes til salg og udbydes til borgere, der er fyldt 18 år, samt til sommerhusejere i Ringkøbing-Skjern kommune for så vidt angår Vesterhav Syd. For Vesterhav Nord udbydes andelene til borgere og sommerhusejere i Lemvig og Thisted kommuner. Der er tale om den såkaldte køberetsordning, der giver mulighed for at købe andele i et kommende projekt, hvis man bor i nærheden af det sted, anlægget skal opstilles.

Formålet med køberetsordningen er at øge den lokale interesse for og opbakning til opstilling af nye, moderne vindmølleanlæg. Ordningen er nedlagt pr. 1. juni 2020, men da de to havvindmølleparker fik byggetilladelse før den dato, gælder ordningen endnu.