Karriere og job

Her kan du se information om ledige jobs og finansuddannelser i banken. Se, om vi søger netop én som dig - eller søg uopfordret.

Finansuddannelser

Elev, trainee, bachelor...

Vi er en ambitiøs bank, der løbende har nye medarbejdere i uddannelses- og udviklingsforløb. Vi har udviklet et struktureret uddannelsesprogram, hvor vi tilrettelægger forløbet i forhold til din uddannelsesmæssige baggrund. Du kan her orientere dig om de forskellige forløb og kravet til uddannelse.

Få løn mens du uddanner dig!
Vi tilbyder dig uddannelse kombineret med et finansjob. Du får en høj uddannelse – og samtidig en god privatøkonomi uden studiegæld.
 

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte HR-chef Berit Nørskou Pedersen på tlf. 76249328 eller 23867122.

Studiejob - lang videregående uddannelse

Banken er Danmarks næststørste pengeinstitut målt på markedsværdi. I forhold til effektiv bankdrift, er vi gentagende gange blevet kåret som nr. 1 - og vi har Danmarks bedste rating hos det uafhængige ratingbureau Moody's Investor Service.

Vi har således en solid placering blandt de danske pengeinstitutter - og kan med dette udgangspunkt tilbyde spændende studiejobs. 

Et studiejob vil som udgangspunkt tage udgangspunkt i opgaver på bankens hovedkontor i Ringkøbing. 

På hovedkontoret har vi opbygget en lang række forretningsenheder - dækkende et par lokale privatkundeenheder - en stor regional erhvervsenhed samt bankens landsdækkende niche forretninger. Endvidere har banken her placeret en række centrale funktioner som kredit, regnskab, compliance, marketing, HR og flere supportenheder.

Alle afdelinger består af medarbejdere med et højt vidensniveau - og flere med særlige special kompetencer. Banken har således noget unikt at tilbyde.

Årligt udbyder vi kun et begrænset antal studiepladser. Dette betyder, at vi stiller ekstra krav til kandidaterne. Vi tilbyder en unik studieplads! Derfor forventer vi, at du som kandidat til studiejobbet også besidder noget helt særlig!

Lyder ovenstående som et godt match - så upload din ansøgning, hvor vi foruden din motivation for jobbet beder dig vedhæfte dit CV, kopi af eksamensbeviser, foreløbige karakterer fra din nuværende uddannelse, udtalelser fra eventuelle jobs og gerne et foto.

Upload ansøgning

HR-chef Berit Nørskou Pedersen

"Du vil opleve en dynamisk virksomhed med sammenhold, energi og højt humør. Jeg glæder mig til at se din ansøgning!"

Banken som arbejdsplads

Vi er en bank med rødder der går over 125 år tilbage. Vi er en bank, der sætter en ære i at servicere og rådgive vores kunder i hele landet. Vi tilbyder individuel rådgivning til såvel erhvervs- som privatkunder samt ekspertise på alle områder inden for bolig, pension,  betalingsformidling, udlandsforretninger, investering, kreditformidling og forsikring. Vi har specialafdelinger inden for private banking, praksisfinansiering til læger og tandlæger, vindmøllefinansiering samt naturligvis landbrug og fiskeri. Fokus er at samle stærke kompetencer og dermed optimere rådgivningen til gavn for bankens kunder.

En ordentlig bank – det sikre valg

Vores kunder skal kunne regne med os – og det stiller krav til os og vores medarbejdere. Vi arbejder derfor konstant på at blive bedre. Det betyder, at der er rig mulighed for at folde dine talenter ud, uanset om du vil arbejde inden for privat, erhverv eller i en stabsfunktion. Som arbejdsplads tror vi på vedvarende udvikling af medarbejderne, hvorfor uddannelse og udvikling er en naturlig og integreret del af hverdagen.

Kompetente, ordentlige og handlekraftige

Vi har fokus på, at vores medarbejdere efterlever bankens værdier: Kompetente, Ordentlige og Handlekraftige. Kunderne skal mærke, at vi altid er tilgængelige, at vi træffer hurtige beslutninger, at vi er kompetente og at de har tillid til os. Ledere og medarbejdere arbejder målrettet med, at værdierne får liv i dagligdagen gennem vores adfærd. Resultatet af dette er, at vi skaber en god stemning, arbejder med de rigtige ting og skaber resultater til glæde for både aktionærer, kunder og medarbejdere.

Hvordan gør vi?

Vi skal være en attraktiv arbejdsplads, med et sundt og socialt miljø, så vores medarbejdere får de bedste rammer for et godt samarbejde på tværs af faglige skel, og hvor vi samtidig skaber resultater og varige relationer. Vi er kendetegnet ved at have en flad organisation med korte beslutningsveje, hvor kommunikationen flyder frit.

Hvad sker der med min ansøgning?

Når du har sendt din ansøgning, vil du modtage en kvitteringsmail fra os. Alle ansøgninger bliver vurderet. Søger du en konkret ledig stilling, vil du indgå i kandidatfeltet til denne. Er der tale om en uopfordret ansøgning, kan du for en periode blive optaget i vores kandidat-bank, så du har mulighed for at komme i betragtning til en eventuel senere ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer.

Uopfordrede ansøgninger

Ansøger du uopfordret, vil det hjælpe både dig og os, hvis du ved afkrydsning angiver, hvilken type job, du umiddelbart ønsker dig og i hvilken afdeling, du ønsker at arbejde.

Skriv gerne, hvad du mener at kunne bidrage banken med, og hvilke successer du har opnået i tidligere eller nuværende stilling(-er).

Ansøgninger til opslåede ledige stillinger

Afdelingslederen og HR-chefen tager stilling til, hvem der skal inviteres til samtale. Når ansøgningerne bliver læst igennem, leder vi efter det bedste match til den konkrete stilling og til banken generelt. Vi vurderer derfor både faglige og personlige kompetencer, erfaringer og potentiale til at kunne vokse med stillingen. Kommer du ikke i betragtning, bestræber vi os på at give afslag så hurtigt som muligt, og er der behov for en uddybning af vurderingen, er du altid velkommen til at rette henvendelse efterfølgende.

Rekrutteringsprocessen

Før vi ansætter en ny kollega, vil vi gerne sikre os, at det rette match er tilstede. Derfor er der tale om en grundig rekrutteringsproces bestående af jobinterview samt relevante tests. Formålet er at sikre, at både du som kandidat til et job og vi som bank kan se et godt fremtidigt samarbejde.

Samtalen

Jobsamtalen foregår i en gensidig dialog og i en god atmosfære med respekt for den enkelte kandidat. Fra bankens side deltager typisk afdelingslederen og HR-chefen.

Din faglighed er selvfølgelig vigtig for os, men vi vil også gerne vide, hvem du er som person, og derfor spørger vi hele vejen rundt om dig, for at få et indtryk af din baggrund, erfaringer, holdninger og motivation.

For at sikre, at du også kan se dig selv i jobbet og i banken, fortæller vi også om Ringkjøbing Landbobank, jobindholdet, ansættelsesvilkår og andre ting, der måtte være relevante.

Der vil være rig mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have.

Testen giver indblik

Vi anvender en personlighedstest i forbindelse med de fleste ansættelser. Testen besvares hjemmefra, og du får en tilbagemelding på din besvarelse. Testen er et supplement til den øvrige del af rekrutteringsprocessen, og den kan danne grundlag for uddybning af, hvorledes du handler i forskellige situationer, men vigtigt er det, at du altid får mulighed for at uddybe, hvorfor du har besvaret testen, og hvorfor resultat ser ud, som det gør. Der er altså ingen rigtige eller forkerte personligheder – men en person kan naturligvis matche det konkrete job bedre end en anden person.

Færdighedstest og kognitive tests benyttes i de tilfælde, hvor vi har behov for at få en dybere vurdering af, hvorledes den pågældende kandidat arbejder, og om den pågældende kandidat med tiden har potentiale til at kunne vokse ind i andre – muligvis mere komplekse – jobfunktioner.

Vigtigt er det dog at understrege, at vi aldrig lader et testresultat stå alene, men ser det som en ekstra hjælp til at finde det bedste match mellem kandidat og stilling.

Du får tilbagemelding

Når vi har besluttet, hvem vi tilbyder jobbet, giver vi hurtigst muligt besked til alle, der har været til samtale. Også her vil der naturligvis være en mulighed for at få en konkret og individuel tilbagemelding på vores beslutning.