Fakkel som nyt logo

Ringkjøbing Landbobank og Nordjyske Bank er fusioneret, og vi benytter lejligheden til at skifte logo til en flot fakkel.

Nordjyske Bank har i mange år haft en flot fakkel som logo, og den har de nu givet videre, så faklen bliver det fælles logo for hele banken. Den passer godt til Ringkjøbing Landbobank’s grønne farve. Faklen blev revitaliseret i 2002 da Egnsbank Nord og Vendsyssel Bank fandt sammen. Den sidder som et ornament i Nordjyske Bank’s gamle hovedsæde i Frederikshavn. Bygningen er fra 1904 og er tegnet af arkitekten P. V. Jensen-Klint.

Faklen blev valgt, fordi den historisk var den vigtigste lyskilde og symbolet på lys i mørket, og fordi en fakkel også i dag er et meget stærkt samlingspunkt.

Med faklen vil vi fortælle, at vi vil gå foran og lyse op. Vi vil samle mennesker og kunder omkring os. Vi synes, at faklen passer godt til vores nye bank, og vi glæder os til at implementere den i vores kommende markedsføring og kommunikation. Det kendte logo og brand i Nord (Nordjyske Bank) fortsætter uændret.

I løbet af de kommende uger og måneder vil du derfor opleve, at vi skifter logoet i annoncer, på tv, hjemmeside, Mobilbank, Netbank, betalingskort, brev osv.

Fusionen med Nordjyske Bank kommer ikke til at betyde noget for dig som kunde. Vi er fortsat en bank, der træffer hurtige beslutninger af kompetente medarbejdere, der er til at komme i kontakt med.

Vi glæder os meget til samarbejdet med Nordjyske Bank. I seneste Voxmeter-undersøgelse med 39.000 interviews var Ringkjøbing Landbobank den bank i Danmark med det bedste omdømme og Nordjyske Bank var nr. 3. Så vi ved, at vi i begge banker går op i at yde både erhvervs- og privatkunder den bedst mulige rådgivning tilpasset den enkelte kundes behov.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til din økonomi.

Nyt logo