Årets Forening

Sammen med Dagbladet Ringkøbing-Skjern uddeler vi 6 priser á 20.000 kr. til Årets Foreninger.

I Vestjylland er der rigtig mange fantastiske foreninger, hvor frivillige lægger en stor indsats til glæde for de mange medlemmer.

Det vil Ringkjøbing Landbobank og Dagbladet Ringkøbing-Skjern være med til at påskønne og det ved at kåre Årets Forening i 6 områder - nemlig i Hvide Sande, Skjern, Tarm, Ulfborg, Spjald/Videbæk og Ringkøbing.

Alle kan således være med til at indstille og stemme på en forening i disse 6 områder. Du behøver ikke være kunde i Ringkjøbing Landbobank for at deltage.

Undersøg først, om den forening du påtænker at indstille, allerede ER indstillet. Hvis ikke, så er du velkommen til at lave en indstilling, hvor du begrunder indstillingen - og gerne uploader et foto fra foreningen eller et klublogo.

Du kan afgive din stemme til en forening, som du mener har gjort sig fortjent til at blive kåret til Årets Forening.

De 20 foreninger, som får flest stemmer, samt yderligere 20 andre foreninger udvalgt blandt alle indstillinger, går videre til dommerkomiteen, der er Foreningssamvirket i Ringkøbing Skjern Kommune. 

Hver af de 6 foreninger, der bliver kåret til Årets Forening 2021 modtager 20.000 kr. Vinderne offentliggøres til marts.


Indstil og stem her